Obrezovanje

Obrezovanje prepustite strokovnjakom

Obrezovanje na našem vrtu je izredno pomembno. Obrezovanje žive meje, obrezovanje grmovnic, obrezovanje okrasnega drevesa in obrezovanje sadnih dreves je ključno, da rastline rastejo optimalno in da sadno drevje bogato obrodi. Navidezno je obrezovanje enostavno, toda zagrešimo lahko kar nekaj napak, posledica katerih je to, da rastline ne rastejo tako, kot bi lahko ali pa lahko celo v celoti propadejo.Obrezovanje

Obrezovanje in druge storitve izvedemo popolno

Naše podjetje vam lahko izvede obrezovanje žive meje, obrezovanje grmovnic, obrezovanje okrasnih dreves in obrezovanje sadnih dreves. Poskrbimo tudi za celovito ureditev okolice. Naši strokovnjaki vam lahko pomagajo z nasveti in idejami, kako urediti okolico. So poznavalci najrazličnejših metod oziroma opcij ureditve, zato boste z njihovo pomočjo prišli do rezultata, ki vas bo v celoti zadovoljil in na podlagi katerega boste poželi odobravanje in čestitke obiskovalcev, sosedov in celo naključnih mimoidočih. Pomembno nam je, da okolico uredimo tako, da se naši naročniki v njej po končanih delih počutijo izvrstno. Nudimo pa vam tudi podiranje drevja. Slednje je včasih lahko nevarno, saj je v primeru, če so drevesa visoka in debela potrebno uporabiti strokovne reze ter pri tem poskrbeti za zaščito sekača in okolice, da ne bi prišlo do ogrožanja zdravja in življenja ljudi ter premičnin in nepremičnin. Prav tako pa je potrebno predvideti vse nevarnosti in okoliščine, ki bi lahko nastale ob padanju drevesa ter seveda izvesti in upoštevati vse varnostne ukrepe.

Obrezovanje žive meje na najvišjem nivoju

obrezovanje grmovnicObrezovanje rastlin s seboj prinese določena tveganja, saj v primeru, če storimo napake, zadeve ni več mogoče popraviti in rastlina je v najboljšem primeru začasno ali trajno skažena, v najslabšem primeru pa bo posledica nestrokovnega obrezovanja hiranje ali propad rastline. Zato moramo biti pri obrezovanju žive meje previdni in bolje je, da obrežemo nekoliko manj, kot pa da bi nas zaneslo in bi rastline skazili ali poškodovali. Seveda pa je zahtevnost obrezovanja zelo odvisna tudi od vrste rastlin, ki jih obrezujemo. Seveda je najbolj varno, če za takšne postopke najamete profesionalce, ki bodo svoje delo opravili strokovno in estetsko. Poleg obrezovanja pa nudimo tudi nakup dreves in sadik.