Obrezovanje

S pravilnim obrezovanjem dreves poskrbimo za lepo in zeleno naravo

Obrezovanje drevesOsnovna dejavnost podjetja Tisa d. o. o. so gozdarske storitve, vendar smo svojo dejavnost skozi leta razširili in sedaj izvajamo tudi posek dreves v vseh razmerah, obrezovanje dreves, arboristično sanacijo starih in spomeniško zaščitenih dreves, odstranjevanje panjev s frezo, dobavljamo in sadimo drevesa vseh velikosti, opravljamo pa tudi arboristične preglede in podajamo strokovna mnenja. Če potrebujete strokovni in pravilno obrezovanje dreves, cipres, žive meje ali sadnih dreves, se lahko dogovorite za brezplačen ogled na terenu. Naši strokovni sodelavci vam bodo strokovno svetovali, kaj je potrebno izvesti in vam posredovali ponudbo za obrezovanje dreves.

Obrezovanje sadnih in ostalih dreves s plezalno tehniko in s pomočjo avtodvigal

V našem podjetju so zaposleni arboristi s certifikatom. Opremljeni so s sodobno arboristično opremo, zato vam zagotavljamo, da bo obrezovanje dreves opravljeno pravilno in natančno. Obrezovanje dreves naši strokovni delavci izvajajo v skladu s sodobnimi arborističnimi načeli. Poskrbeli bomo, da bodo vaša drevesa obrezana pravilno in da bodo lahko še naprej rasla in krasila vaš zunanji prostor. V podjetju Tisa d. o. o. drevesa obrezujemo s pomočjo plezalne tehnike. Poleg plezalne tehnike pri svojem delu obrezovanja dreves uporabljamo tudi avtodvigala, da bi lahko dosegli tudi najbolj oddaljene veje dreves. Na ta način vam lahko zagotovimo kakovostno opravljeno storitev obrezovanja dreves. Ko končamo z obrezovanjem, lahko na vašo željo tudi počistimo in odpeljemo veje. Ne glede na to, ali gre za sadna drevesa, ciprese ali živo mejo, z veseljem bomo poskrbeli za obrezovanje dreves. Pri obrezovanju sadnih dreves je še posebno pomembno, da so veje obrezane pravilno, saj si vsak lastnih sadovnjaka želi, da bi njegovo sadno drevje bogato obrodilo.

Obrezovanje vej

Pravilno obrezovanje cipres, sadnih dreves in žive meje

Skrb za drevesa je najbolje prepustiti strokovnjakom. V podjetju Tisa d. o. o. se zavedamo pomena dreves in narave, zato se vsak dan trudimo, da so naše storitve opravljene pravilno in kakovostno. Vsako drevo, lahko je to cipresa, živa meja ali sadno drevo, ima svojo zgodbo, in mi ji znamo pravilno prisluhniti. Če potrebujete storitev obrezovanja dreves, smo mi zagotovo pravi naslov za vas. Poglejte okoli sebe – parki, drevoredi, okrasna drevesa – s pravilnim obrezovanjem in skrbjo za drevesa bomo povečali tudi našo kvaliteto bivanja, da o estetski funkciji dreves sploh ne govorimo. Če ste tudi sami med tistimi, ki drevesa krasijo vašo zunanjo okolico in bi želeli, da so pravilno in natančno obrezana, potem nas pokličite. Ceno storitev prilagodimo posamezni storitvi, konkretno ponudbo pa vam bomo poslali po brezplačnem ogledu terena.