Odkup lesa

Odkup lesa najrazličnejših vrst v podjetju Tisa d.o.o.

Odkup lesa je zadnji korak ob sečnji dreves, saj se pred odkupom lesa skriva kar precej dela. O vseh pogojih odkupa lesa se morata dogovoriti lastnik lesa in kupec. Včasih plačilo ob odkupu lesa zajema tudi delo pred samim odkupom. Govorimo seveda o sečnji dreves in pripravljalnih delih, ki so sama po sebi izjemno zahtevna, nemalokrat pa tudi precej nevarna. V podjetju Tisa d.o.o. se zraven številnih drugih gozdarskih aktivnosti ukvarjamo tudi s prodajo in odkupom lesa oz. hlodovine. Zraven samega odkupa lesa pa poskrbimo tudi za podiranje dreves. S tem poskrbimo, da so drevesa podrta strokovno ter v skladu z varnostnimi predpisi, predvsem pa tudi vam olajšamo delo.

odkup lesa

 

Zraven odkupa lesa vam ponujamo še mnogo drugih gozdarskih storitev

Zraven odkupa lesa vam v podjetju Tisa d.o.o. ponujamo tudi številne druge gozdarske storitve. Kot že omenjeno se lahko odločite za posek lesa, ponujamo pa vam tudi strojno čiščenje zaraščenih površin, pripravo gradbenih parcel in dobavo lesenih pilotov različnih dimenzij, ki vam jih lahko dostavimo tudi na gradbišče.
Se sprašujete odkup katerega lesa vam pravzaprav ponujamo? V podjetju Tisa d.o.o. s svojimi storitvami stranki olajšamo delo ter tako ponujamo odkup več vrst lesa. Odločite se lahko za odkup lipovega lesa, odkup lesa oreha, pa tudi odkup smrekovega lesa ali odkup drugega odpadnega lesa.

odkup odpadnega lesa

Odpadni les je lahko odličen material za izdelavo sekancev in drobljencev

Odpadni les je namreč prav tako zelo dragocen. Iz njega lahko izdelamo sekance in drobljence, ki predstavljajo eno izmed najpopularnejših kuriv v zadnjem času. Sekanci se proizvajajo iz različnih vrst lesa in se lahko pohvalijo z odličnimi karakteristikami. Sekanci pa se lahko uporabijo tudi ob urejanju vrtov kot zastirka, s katero preprečujemo rast plevela in z njo poskrbimo, da zemlja ostane vlažna in tako ohranimo ugodne razmere za rast rastlin.Prav tako pa delamo predelavo biomase.

V primeru vprašanj smo vam na voljo tako po telefonu, kot tudi po e-pošti

Oglejte si naše storitve na naši spletni strani in si preberite več o odkupu lesa, ki vam ga ponujamo pri nas. V primeru dodatnih vprašanj smo vam na voljo na telefonski številki 031 640 -105 ali na e-naslovu: janez.miklavcic@tisa.si, kjer vam bomo z veseljem odgovorili na vprašanja, ki se vam pred odkupom lesa še pojavljajo in vas seznanili z drugimi storitvami, ki vam jih v podjetju Tisa d.o.o. ponujamo.