Okrasno drevje

Okrasno drevje bo z našo nego uspevalo popolno

Okrasno drevje ali okrasni grmi prijetno popestrijo ureditev okolice našega doma. Vsako drevo oziroma okrasno drevje prispeva delček v celoto, ki določa karakter okolice našega domovanja. Okrasno drevje za vrt poskrbi za estetski užitek stanovalcev in obiskovalcev, ki lahko mirno uživajo v prijetnem vzdušju, ki ga okrasno drevje omogoča. Okrasni iglavci imajo to prednost, da tudi v zimskem času poskrbijo za čudovit pogled na vaš vrt. Seveda pa so pri okrasnem drevju ključni obrezovanje in druga oskrba, ki je nujno potrebna za to, da so vaše rastline v najboljši možni kondiciji in da lepo uspevajo skozi dolga leta.drevo okrasno drevje

Okrasno drevje vam oskrbijo profesionalci

okrasno drevjeV našem podjetju se ukvarjamo z oskrbo rastlin in urejanjem okolice. Zato bomo z veseljem poskrbeli za vaše okrasne iglavce in okrasne grme. Če nas boste najeli, bomo izvedli vse potrebne postopke, ki bodo omogočili, da bo okolica vašega doma ali poslovnih prostorov še naprej čudovita. Okrasno drevje za vrt je pač potrebno negovati, če želimo, da bo naš vrt ohranjal prvovrstni izgled, kakršnega smo mu namenili ob prvotni ureditvi. Mi se zavedamo, da posebno pozornost potrebuje vsako drevo. Okrasno drevje so namreč živa bitja, za katera je potrebno poskrbeti. Včasih jih je treba pognojiti, obrezati ali pa le zaliti. A pomembno je to, da ukrepamo takrat in toliko, ko in kolikor je to potrebno.

Okrasni iglavci so še posebej hvaležni

Okrasni iglavci so vizualno zelo lepi in razgibani. To so drevesa, ki so zimzelena, in imajo v sebi veliko vode in smole, zato nas pogosto razveselijo s prijetnimi vonjavami. Zaradi goste krošnje so ta drevesa idealna za obrezovanje. Tu ne gre le za opcijo žive meje iz iglavcev, ki je izredno popularna, saj iglavci listov ne odvržejo. Iz teh dreves lahko obrezujemo cele skulpture, ki navdušujejo naše obiskovalce, sosede in naključne mimoidoče.