Prodaja dreves oziroma drevesnih sadik in sajenje

Prodaja dreves oziroma drevesnih sadik in sajenje

Prodaja dreves predstavlja pomemben del dejavnosti podjetja TISA, d. o. o., specializiranega za opravljanje najrazličnejših gozdarskih storitev. Na nas se lahko med drugim obrnete tudi za profesionalno in varno podiranje drevja različnih velikosti, za odkup hlodovine ali pa za mulčenje površin z zmogljivimi mulčerji, ki je primerno za vzpostavitev pašnih oziroma travniških površin in predstavlja enega najučinkovitejših načinov odprave zaraščenosti. V naši ponudbi pa vas poleg naštetega čakajo tudi lesni sekanci.

Ugodna prodaja drevesnih sadik – bogata izbira

Prodaja drevesnih sadik ni nekaj, kar bi bilo pri nas močno razširjeno, zato je včasih težko najti tisto, kar potrebujete, če imate nekoliko bolj specifične želje. Pri nas tovrstnih težav ne boste imeli. Naša prodaja drevesnih sadik za okrasno drevje vključuje izjemno veliko različnih možnosti. Sadike okrasnih dreves namreč uvažamo iz ene največjih drevesnic v Evropi. Prodaja dreves oziroma drevesnih sadik je zasnovana na načelu optimalnega razmerja med ceno in kakovostjo, saj vam želimo ponuditi resnično največ za vaš denar. Tudi zelo velike sadike, katerih obseg znaša najmanj 18 centimetrov, ob sajenju pa so visoke 3–4 metre, so vam na voljo po zelo dostopni ceni. Tako je naša prodaja dreves idealna priložnost, da dosežete takojšnji učinek v prostoru, ne da bi bil za to potreben zelo visok finančni vložek. Poleg okrasnih dreves vam je na voljo tudi sadno drevje. Prodaja sadik sadnega drevja prav tako zajema zelo veliko možnosti izbire, saj želimo, da pri nas dobite natanko tisto, kar iščete. Poleg tega je tudi prodaja sadik sadnega drevja namenjena zelo širokemu krogu kupcev, saj so naše cene zelo ugodne za vse sadno drevje. Prodaja kot že omenjeno temelji tudi na zagotavljanju optimalne kvalitete, pri čemer prodaja sadnih dreves ni izjema.

Prodaja dreves in možnost strokovnega sajenja

Prodaja sadnih dreves in sadik okrasnih dreves je lahko nadgrajena tudi s profesionalnim sajenjem, če to želite. Upoštevamo specifike posameznega drevesa in poskrbimo, da bo imelo na voljo optimalne pogoje za rast. Po potrebi najprej izvedemo tudi posek poškodovanih oziroma motečih dreves in s tem pripravimo prostor za nova. Nato opravimo izkop, zamenjavo zemlje in poskrbimo za zasaditev novih dreves, ki ste jih izbrali. Na voljo smo vam tudi za poznejše obrezovanje dreves, pri čemer upoštevamo najsodobnejša arboristična načela. Naša prodaja dreves in strokovno sajenje predstavljata tudi pomemben del nekaterih odmevnejših prenov, med katerimi je zagotovo najbolj znana prenova Slovenske ceste v Ljubljani, kjer si lahko pogled odpočijete prav na drevju, ki smo ga zasadili mi. Pretekli uspehi nam pomenijo veliko, a kljub temu se še bolj veselimo novih izzivov!