Ideje za urejanje vrtov in okolice hiše: prepustite delo ureditve vrta nam

Urejanje vrtov in okolice hiše je lahko prijetno opravilo, za marsikoga pa predstavlja pravo nočno moro. Morda si želite urediti vrt ali okolico pa enostavno nimate idej, kako bi se zadeve lotili? Morda nimate časa, da bi poskrbeli za ureditev vrta? Delo lahko prepustite strokovnjakom. V podjetju Tisa d. o. o. se namreč, poleg gozdarstva, posvečamo tudi urejanju vrtov in okolice. Ponujamo vam atraktivne ideje za urejanje vrtov in okolice, poskrbimo pa tudi za sajenje in obrezovanje dreves. Morda na svojem vrtu želite cipreso ali živo mejo, ki vas bo skrila pred radovednimi pogledi z ulice? Morda pa prisegate na sadna drevesa? Okolico hiše lahko obogatimo z drevesi, cipresami, živo mejo itd. Pravzaprav lahko naredimo vse, kar si zamislite. Z urejanjem vrtov imamo dolgoletne izkušnje in prepričani smo, da vas bodo naše ideje za ureditev vrta in okolice hiše navdušile. Pri nas se lahko naročite na brezplačen ogled vaše okolice hiše in vrta, kjer bodo naši delavci pregledali teren in predlagali ideje za ureditev vrta ali okolice hiše.

 

Urejanje vrtov in okolice je izziv – vendar smo kos še tako težki nalogi

Urejanje vrtov je za nas izziv. Vsak teren je drugačen, vsak lastnik pa ima svoje želje in ideje, kako urediti vrt ali okolico. Urejanje vrtov je navadno bolj enostavno, saj se vrtovi v veliki večini nahajajo na ravnih tleh. Ureditev okolice hiše je lahko zato večji izziv. Vendar smo v podjetju Tisa d. o. o. kos tudi najbolj zahtevnim nalogam. Predlagamo vam, kam posaditi drevesa, pri nas lahko dobite tudi sadike sadnega ali okrasnega drevja. Teren za saditev bomo natančno in skrbno pripravili, ne da bi uničili zelenico. Ljudje se radi zadržujemo na prostem, če imamo lepo urejen vrt in okolico, pa bomo čas še raje preživljali zunaj. Ureditev vrta in okolice opravimo hitro in kakovostno, zato smo prepričani, da boste z našimi storitvami več kot zadovoljni. Ne le to, z veseljem boste svoj novi vrt in okolico hiše želeli pokazati tudi svojim prijateljem.

 

Urejanje vrta in okolice

Ureditev vrta in okolice hiše prepustite strokovnjakom

Če si želite estetsko privlačen vrt in okolico hiše, prepustite delo urejanja vrtov strokovnjakom. Poskrbeli bomo za primerno ureditev vašega vrta, pri tem pa bomo upoštevali vse vaše ideje in zahteve. Skupaj lahko ustvarimo prekrasen vrt in okolico vaše hiše, ki jo boste želeli pokazati svetu. Lahko zasadimo živo mejo, lahko se odločite za okrasno drevje, lahko izberete sadno drevje itd. Možnosti in idej je nešteto. Cena urejanja vrta je odvisna od velikosti in zahtevnosti terena ter nekaterih drugih dejavnikov. Konkreten izračun cene vam dostavimo skupaj s ponudbo.