Urejanje vrtov, okolice hiše in dreves

Urejanje vrtov in ureditev okolice hiše, blokov in poslovnih objektov sta dejavnosti, ki jih za vas strokovno opravi podjetje Tisa iz Ljubljane. Trenutno smo edini v Sloveniji na področju arboristike z opravljenim izpitom za oceno tveganja za drevo (ISA tree risk assessment qualified). V podjetju so trenutno zaposleni 3 strokovno usposobljeni arboristi z mednarodno licenco. Za vas bodo opravili strokovno urejanje okolice hiše s poudarkom na preverjanju stanja dreves.

Ureditev okolice hiše, poslovnega objekta ali javne ustanove – pregled dreves

ureditev vrta in okolice hiše

Pri urejanju vrtov odstranimo poškodovana, nestabilna in suha drevesa, s frezo pa odstranimo tudi štore, ki ostanejo za njimi – vse do globine 30 cm. Urejanje vrtov in okolice objektov nudimo tako fizičnim osebam, javnim ustanovam kot tudi podjetjem. Arboristična urejanje okolice hiše zajema: arboristična strokovna mnenja, statično oceno dreves, strokovno svetovanje pri projektiranju objektov in strokovni nadzor, analizo rastnih razmer, oceno zdravstvenega stanja dreves in popis dreves ter vzpostavljanje GIS katastra. Vsi pri nas zaposleni arboristi imajo vso opremo, ki je potrebna pri strokovnem urejanju okolice hiše, urejanju vrtov, parkov, igrišč in drugih površin, kjer rastejo drevesa. Pred samim urejanjem okolice hiše vas bo brezplačno obiskala naša sodelavka, ki bo ocenila stanje in vam sporočila, kaj bi bilo potrebno urediti. Urejanje vrtov opravljamo z veliko predanostjo, vedno v tesnem sodelovanju z lastnikom parcele in po ugodni ceni.

Ureditev vrta zagotavlja varnost in lepoto

ureditev okolice hiše

Povpraševanje po strokovni ureditvi vrta je vse večje. Strokovna ureditev vrta ali parka vam zagotavlja varnost v primeru vetra, močnih padavin in snega, saj šibke veje odstranimo, poskrbimo pa tudi za dobro splošno stanje drevesa. Pravilno obrezana drevesa z zdravimi koreninami so stabilna, imajo dolgo življenjsko dobo in so hkrati lepša na pogled. Z ureditvijo vrta boste torej poskrbeli tudi za estetsko plat. Za dodatne informacije o ureditvi vrta, parka ali drugih zelenih površin nas kontaktirajte preko telefona ali elektronske pošte.