Ureditev vrta

ureditev vrta in okolice hišeBi želeli urediti vrt in okolico vaše hiše pa preprosto nimate idej? Potem prepustite delo strokovnjakom. V podjetju Tisa d. o. o. bomo poskrbeli za ureditev vrta in zunanje okolice hiše. Ponujamo vam ugodne in zanimive rešitve za ureditev vrta, obrezovanje in sajenje dreves ter ostale storitve. Z zunanjim urejanjem vrtov in okolice imamo dolgoletne izkušnje, pri svojem delu uporabljamo primerno opremo, naši delavci pa so strokovno usposobljeni. Vso našo ponudbo si lahko ogledate na naši spletni strani, lahko pa nas pokličete in dogovorili se bomo za brezplačen ogled na terenu, kjer vam bomo strokovno svetovali glede ureditve vašega vrta in okolice hiše. Cenik naših storitev si lahko ogledate na sedežu našega podjetja. Prepričani smo, da bomo poskrbeli za primerno ureditev vrta na še tako zahtevnem terenu.

Primerna ureditev vrta z okrasnim drevjem za vrt za estetsko dovršen vrt in okolico

Tudi primerno urejen vrt in okolica hiše vplivata na kvaliteto življenja. Ogromno časa, predvsem v toplih pomladnih in poletnih dneh, preživimo na vrtu in okolici hiše, zato je pomembno, da je zunanja ureditev vrta primerna in da je okolica lepo urejena. Pri urejanju vrtov upoštevamo vaše želje in ideje, predvsem pa poskrbimo, da bo zunanja okolica vrta kraj, kjer boste z veseljem preživljali svoj prosti čas s prijatelji ali z družino. Za urejanje vrta in okolice hiše ponujamo različne storitve, med drugim obrezovanje sadnih in ostalih dreves. Vsi naši arboristi uporabljajo sodobno arboristično opremo in imajo vse potrebne certifikate za opravljanje svojega dela. Pri nas boste dobili tudi različne sadike okrasnega drevja. Okrasno drevje za vrt je idealna rešitev za popestritev ureditve vrta in okolice. Poleg tega pa opravljamo tudi storitev frezanja panjev brez razkopavanja ali uničevanja zelenice. Vse naše storitve so izvedene hitro, zanesljivo in natančno.

Profesionalna ureditev vrta in zunanje okolice po dostopnih cenah

Če želite kvalitetno in profesionalno ureditev vrta in okolice hiše, potem smo mi zagotovo pravi naslov za vas. Hitro in kvalitetno bomo poskrbeli za zunanjo ureditev vašega vrta in okolice po ugodnem ceniku. Pokličite nas in predstavili vam bomo celotno ponudbo. Veseli pa bomo tudi vašega obiska v naši poslovalnici, kjer vam bomo tudi strokovno svetovali glede ureditve vrta in zunanje okolice hiše. Ponujamo vam kvalitetne storitve urejanja vrtov po ugodnih cenah. Prepričani smo, da boste z našimi storitvami več kot zadovoljni. Zaupalo nam je že veliko zadovoljnih strank. Morda je sedaj čas, da prepričamo tudi vas.

 

Ureditev vrta