sl
Izredna priložnost – ob rezervaciji zdaj prejmete 18% popust. Pri rezervaciji vpišite kodo 18DISCOUNT

Rezervacija

Izredna priložnost – ob rezervaciji zdaj prejmete 18% popust. Pri rezervaciji vpišite kodo 18DISCOUNT

Obvestilo: Najem počitniških hiš je možen le ob rezervaciji prihoda za najmanj en dan vnaprej.

Razpoložljivost apartmajskih hiš

SPLOŠNI POGOJI

Pravna oseba, ki upravlja internetno stran ter nudi namestitve: TISA d.o.o. – Podružnica Savudrija, Ravna dolina 121B, 52475 Savudrija, Hrvatska, VAT ID: HR75045924385

Check-in: 16:00 – 21:00 / Check-out: 8:00 – 10:00

Rezervacije so možne le ob plačilu celotnega zneska najema.

Odpoved rezervacije: V primeru odpovedi rezervacije do vključno 8 dni pred začetkom dotičnega termina nudimo 100% vračilo vrednosti rezervacije, za odpoved 7-3 dni pred začetnim terminom pa vrnemo 70% vrednosti. V primeru odpovedi rezervacije 2 – 1 dan pred začetkom rezerviranega termina vračila ne nudimo.

Pri rezervaciji gost vnese število VSEH oseb (odraslih + otrok). V vsaki enoti so dovoljene največ 3 odrasle osebe + otroci (mlajši od 15 let) do zapolnitve kapacitete.

Otroci vseh starosti so dobrodošli, na ceno pa njihova starost ne vpliva, saj so cene najema vezane na celo enoto (apartma).

Število dovoljenih otroških postelj je odvisno od možnosti, ki jo izberete. Vse otroške postelje in dodatna ležišča so odvisna od razpoložljivosti.

V sklopu apartmajskega kompleksa sta na voljo igrišči za badminton in namizni tenis – njuna uporaba je možna le na lastno odgovornost.

Obveze gosta: Gostje so dolžni izpolnjevati splošne pogoje predvidene s predpisi Republike Hrvatske ter upoštevati hišni red objektov. Gost sam odgovarja za morebitno povzročeno škodo, še posebno v kolikor bi ta nastala ob neupoštevanju hišnega reda in splošnih pogojev. Povračilo stroškov škode bo gost poravnal nemudoma, na recepciji apartmajev oz. na drugem mestu odrejenem iz strani fizične ali pravne osebe, ki je škodo utrpela. Ob rezervaciji je gost dolžan preučiti na tem mestu zapisane splošne pogoje in jih z nadaljevanjem rezervacije v polnosti sprejema.

Omejitve:

  • Domače živali niso dovoljene.
  • Prirejanje zabav ali dogodkov ni dovoljeno.
  • Kajenje ni dovoljeno.

Plačila in varovanje osebnih podatkov:

Tisa d.o.o. se obvezuje ščititi osebne podatke gostov na način, da zbira le neobhodno obvezne osnovne podatke o strankah, ki so nujni za izpolnjevanje naših obvez; stranke obvešča o načinu koriščenja pridobljenih podatkov, jim omogoča izbiro o uporabi njihovih podatkov v namene, vključno z možnostjo odklonitve vključitve njihovega imena iz seznama, ki se koristi za marketinška sporočila. Vsi podatki o uporabnikih so strogo varovani in so dostopni samo delavcem, katerim so ti podatki nujno potrebni za opravljanje dela in nudenje uslug strankam. Vsi zaposleni in sodelavci podjetja Tisa d.o.o. so odgovorni za spoštovanje načel zaščite zasebnosti.

Vsa plačila bodo obračunana v EUR (€). V primeru konverzije, le-to obračuna banka, pri kateri ima stranka odprt račun, po aktualnih menjalnih vrednostih.

Vnos in prenos osebnih podatkov in podatkov o številki kreditne kartice je zaščiten z najvišjimi varnostnimi standardi, ki jih zagotavlja WSPay, sistem za on-line avtorizacijo kreditnih kartic v skladu z zahtevami kartičarjev in kartičarskih znamk ter PCI DSS standardom. Avtorizacija in plačilo kreditnih kartic se izvaja z uporabo sistema WSPay za avtorizacijo in plačilo kartic v realnem času.

Izjava o uporabi WSPay

Podjetje Tisa d.o.o. uporablja WSPay za spletna plačila.
WSPay je varen sistem za spletna plačila, plačila v realnem času, kreditne in debetne kartice ter druge načine plačila. WSPay strankam in trgovcem omogoča varen vnos in prenos vnesenih kartičnih podatkov, kar potrjuje PCI DSS certifikat, ki ga ima WSPay. WSPay kot najvišjo stopnjo zaščite pri vnosu in prenosu podatkov uporablja SSL certifikat z 256-bitno enkripcijo in kriptografskim protokolom TLS 1.2.

Politika odpovedi

Brezplačna odpoved je možna v roku 24 ur po opravljeni rezervaciji, a več kot 60 dni pred prihodom. Sredstva bodo v tem primeru na račun lastnika kartice vrnjena v roku 30 dni od preklica rezervacije.

Politika pritožb

Gost ima pravico do vložitve pisne pritožbe oz. ugovora preko e-maila ali po pošti na naslov, ki je naveden v kontaktnih podatkih, na dnu spletne strani, in sicer v roku 15 dni. Morebitne pravne spore rešuje pristojno Sodišče Republike Hrvaške

_-logoti-noviiiii
This site is registered on wpml.org as a development site.