Frezanje in odstranjevanje štorov

Pri podjetju Tisa smo specializirani za cenovno ugodno frezanje štorov oz. odstranjevanje drevesnih panjev s frezanjem, pri čemer zagotavljamo hitro in brezhibno rešitev. Naša najsodobnejša freza Vermeer s 34 konjskimi močmi vam omogoča učinkovito odstranjevanje štorov do globine 35 cm, ob tem pa ohranja estetski videz vašega okolja.

Zakaj izbrati frezanje štorov?

  • Cenovno ugodno: Frezanje je ne samo učinkovito, temveč tudi cenovno ugodnejše v primerjavi z izkopom štorov.
  • Ohranitev okolice: Z našo metodo brez razkopavanja z bagrom ohranjamo neokrnjeno lepoto vaše okolice.
  • Urejanje okolice oz. vrtov s težjim dostopom: Z manjšim modelom freze dosežemo tudi težje dostopne atrije in vrtove, kar nam omogoča storitve na raznolikih lokacijah.
user

Nasvet ali ponudbo vam pripravi:

Aleš Grže

T: 031 805 222
E: ales.grze@tisa.si

Svetoval Vam bo kaj je potrebno izvesti in Vam posredoval ponudbo.

Drevesni štori lahko po podiranju dreves predstavljajo moteč element v vašem okolju, ovirajo košnjo in onemogočajo nadaljnjo ureditev zelenice ali saditev novih dreves. Frezanje štorov je optimalna rešitev za hitro, učinkovito in trajnostno odstranitev štorov, ne da bi pri tem poškodovali okolico.

ISA Certified arborist

V naši ekipi imamo arborista z mednarodno licenco "ISA Certified arborist" od leta 2008 in prvega NPK negovalca dreves na višini v Sloveniji. Dela izvajajo delavci z opravljenimi izpiti AVTA in AVTB (arboristične vrvne tehnike) in večletnimi delovnimi izkušnjami.

ICA-Cert-ICA-Member

dr.Lena Marion; ML-0334A

Naša zavezanost kvaliteti in zanesljivosti

V podjetju Tisa se osredotočamo na visokokakovostne storitve in odlično zadovoljstvo strank. S frezo Vermeer, ki jo upravljajo naši izkušeni strokovnjaki, zagotavljamo natančno frezanje štorov do optimalne globine 35 cm. Naša ekipa se zaveda, kako pomembno je ohraniti vašo okolico brez motečih štorov, zato se trudimo doseči najboljše rezultate ob minimalnih posegih v okolico.

Cena za frezanje štorov

Cena frezanja je odvisna od debeline štora in zahtevane globine frezanja. Z nami boste prejeli pošteno in konkurenčno ceno za naše specializirane storitve. Pri odstranjevanju večjega števila drevesnih panjev na eni lokaciji nudimo tudi posebne popuste, kar vam omogoča še bolj ekonomično rešitev.

Zagotavljamo brezhibno odstranjevanje drevesnih panjev s frezo Vermeer v skladu z vašimi pričakovanji. Stopite v stik z nami in poskrbeli bomo estetsko dovršeno okolico brez motečih štorov.

This site is registered on wpml.org as a development site.