Frezanje in odstranjevanje štorov

Cenovno ugodno odstranjujemo drevesne panje.

  • Frezamo lahko do globine 35 cm.
  • Frezamo lahko tudi površinske korenine posekanih dreves.
  • Z manjšim modelom freze lahko dostopamo tudi do atrijev in težje dostopnih vrtov.

 

* Razkopavanje terena z bagrom ni potrebno.

user

Nasvet ali ponudbo vam pripravi:

Aleš Grže

T: 031 805 222
E: ales.grze@tisa.si

Svetoval Vam bo kaj je potrebno izvesti in Vam posredoval ponudbo.

Po sečnji dreves v zemlji ostanejo drevesni štori oz. panji. Drevesni štori sicer postopoma zgnijejo, vendar so, še posebno v mestnem okolju, na vrtovih ali zelenicah lahko moteči. Ovirajo košnjo, predstavljajo nezaželjeno oviro v prostoru ali pa onemogočajo saditev novega drevesa na mestu, kjer je stalo prejšnje drevo. V takšnem primeru je najboljša rešitev odstranitev štora.

Za odstranjevanje drevesnih štorov je na voljo kar nekaj načinov, najpogostejša pa sta izkop štorov z bagrom ter frezanje štorov.

ISA Certified arborist

V naši ekipi imamo arborista z mednarodno licenco "ISA Certified arborist" od leta 2008 in prvega NPK negovalca dreves na višini v Sloveniji. Dela izvajajo delavci z opravljenimi izpiti AVTA in AVTB (arboristične vrvne tehnike) in večletnimi delovnimi izkušnjami.

ICA-Cert-ICA-Member

dr.Lena Marion; ML-0334A

Učinkovito odstranjevanje drevesnih štorov oz. panjev s frezo

Ste podrli drevo in vam okolico hiše kazi drevesni štor? V podjetju Tisa imamo rešitev. Za učinkovito odstranjevanje drevesnih štorov oz. panjev v okolici hiše ter v parkih bo poskrbela freza Vermeer s 34 konjskimi močmi. Brez razkopavanja in uničevanja zelenic bomo hitro in učinkovito zdrobili štore (panje). Frezanje štorov je možno do globine 35 cm, zdrobimo pa lahko tudi površinske korenine posekanih dreves.

V primerjavi z izkopom je frezanje štorov cenovno bolj ugodno, poleg tega pa ni potrebe po razkopavanju terena z bagrom. Cena za frezanje štorov je odvisna od debeline štora in zahtevane globine frezanja.

Za odstranjevanje večjega števila drevesnih panjev na eni lokaciji nudimo popust.

This site is registered on wpml.org as a development site.