Odkup lesa

V podjetju Tisa smo vaš zanesljiv partner za odkup lesa, lesnih ostankov in stranskih produktov lesne industrije. Naša storitev obsega odkup vseh vrst lesa, vključno z odkupom lesa na gozdni cesti, stoječih dreves “na panju”, lesnih krajnikov in žaganja. Poskrbimo tudi za odkup odčelkov, lubja in žagarskih ostankov oz. odpadnega lesa. S tem želimo prispevati k trajnostnemu gozdarstvu in gospodarjenju z lesom ter optimalni rabi lesnih virov.

Odkupujemo vse vrste lesa:

  • odkup lesa oz. hlodovine na gozdni cesti,
  • odkup stoječih dreves oz. “na panju”,
  • odkup lesnih krajnikov ali žamanja,
  • odkup celuloze,
  • odkup odčelkov, lubja in žagarskih ostankov,
  • opravljamo prevoz lesa z gozdarskim kamionom.
user

Dodatne informacije glede odkupa lesa:

Andraž Peterman

T: 051 217 609
E: andraz.peterman@tisa.si

Nudimo konkurenčne cene za odkup in kratke plačilne roke.

Odkup lesa “na panju” oz. stoječih dreves

Opravimo odkup stoječih dreves oz. lesa “na panju”, ki pomeni celostno storitev odkupa in sečnje ter tudi spravila in odvoza lesa. Z lastnimi kapacitetami ali z najetimi izvajalci zagotavljamo strokovno sečnjo in spravilo lesa. Po poseku dreves pripravimo vse potrebno za odvoz z gozdarskimi kamioni. Les, ki ga odkupimo “na panju”, je natančno ocenjen in pripravljen za nadaljnjo predelavo.

Odkup hlodovine na gozdni cesti

Les odkupujemo tudi na gozdni cesti. Lastnik gozda poskrbi za sečnjo in spravilo, mi pa za prevoz iz gozda. Opravljamo odkup hlodovine različnih dolžin, debelin in kakovosti ter organiziramo odvoz.

podjetje Tisa izvaja tudi odkup lesa - prikaz lesa, ki ga Tisa odkupuje

Odkup odčelkov, lubja in žagarskih ostankov

Odkup hlodovine in lesa dopolnjujemo tudi z odkupom lesnih stranskih proizvodov, kot so odčelki, lubje in žagarski ostanki. Ti materiali se lahko ponovno uporabijo ali predelajo v druge lesne izdelke.

Odkup lesnih krajnikov in žamanja

Odkupujemo tudi lesne krajnike in žaganje. V sodelovanju z lokalnimi partnerji zagotavljamo pravične cene in ugodne pogoje odkupa lesa. Naš cilj je spodbujati lokalno gospodarstvo in nuditi podporo lokalnim lesnim pridelovalcem.

odkup lesa, ki ga bager na sliki nalaga na kup
odkup lesa in odkup hlodovine, ki se nahaja ob cesti
odkup lesa, ki je naložen na tovornjak

Strokovni odkup z ugodnimi plačilnimi roki

V našem podjetju nudimo konkurenčne cene za odkup lesa in zagotavljamo hitro ter pravično plačilo. Skupaj z vami iščemo najboljše rešitve za odkup lesa glede na vaše potrebe in pričakovanja. Odkupljeni les prodajamo na domačem trgu, lokalnim žagam, les slabše kvalitete pa predelamo v sekance, ki jih porabimo za oskrbovanje večjih energetskih kotlovnic. Kontaktirajte nas za več informacij in za ponudbo po meri. Smo zanesljiv partner, ki vam omogoča enostaven, pregleden in ugoden odkup lesnih surovin.

This site is registered on wpml.org as a development site.