Gozdarstvo

Narava, nega gozda in gozdarstvo so naša strast, zato prisegamo na trajnostno gospodarjenje z gozdovi ter nudimo najrazličnejše gozdarske storitve, da bi vaš gozd ohranili v kar najboljšem stanju. Skrbno načrtujemo in izvajamo dejavnosti v gozdu, ki so ključne za ohranjanje zdravega in vitalnega gozdnega ekosistema.

Vse gozdarske storitve opravljamo z veliko mero znanja in skrbnosti, zato bo vaš gozd v dobrih rokah. Gospodarjenje z gozdovi vedno poteka v skladu z dogovorom in zakonitostmi narave.

Nudimo naslednje storitve:

  • Posek in spravilo lesa v vseh razmerah.
  • Odkup in prodajo okroglega lesa.
  • Strojno čiščenje zaraščenih površin in drobljenje kamenja.
  • Dobavo lesenih pilotov različnih dimenzij.
  • Nega gozda.
  • Upravljanje gozdne posesti.
  • Pridobivanje dokumentacije za subvencije.
user

Brezplačen ogled na terenu:

Andraž Peterman

T: 051 217 609
E: andraz.peterman@tisa.si

Svetoval Vam bo kaj je potrebno izvesti in Vam posredoval ponudbo.

Sečnja in spravilo lesa v vseh razmerah

Natančno in zanesljivo opravimo sečnjo in spravilo lesa v najrazličnejših okoliščinah, pri čemer vedno upoštevamo zakonitosti gozdnega terena in narave.

Odkup in prodaja okroglega lesa

Odkupujemo vse vrste lesa, poskrbimo za odkup in prodajo okroglega lesa po poštenih in tržno konkurenčnih cenah ter hkrati vzpostavljamo ravnotežje med pridobivanjem lesa in ohranjanjem gozdnih virov. Gre za temeljno načelo, h kateremu stremi gozdarstvo in vse gozdarske storitve.

Strojno čiščenje zaraščenih površin in drobljenje kamenja

Z moderno strojno opremo poskrbimo za učinkovito čiščenje zaraščenih površin ter opravimo tudi drobljenje kamnin, s čimer omogočimo optimalno rabo gozdnega prostora.

Dobava lesenih pilotov različnih dimenzij

Zagotavljamo kakovostne lesene pilote v različnih dimenzijah, prilagojene specifičnim potrebam gradnje in urejanja okolice, ki jih lahko tudi dostavimo na želeno mesto.

gozdarstvo in gozdarske storitve, ki jih nudi podjetje Tisa

Gozdarstvo in nega gozda

Skrbimo za celostno nego gozda, vključno s pogozditvami s sajenjem sadik ali z lahkimi semeni. Še posebej premišljeno poteka nega mladega gozda, da ustvarimo trdne temelje za njihovo zdravo rast in razvoj.

Upravljanje gozdne posesti

V tesnem sodelovanju z vami prevzamemo odgovornost za vaš gozd v upravljanje. Organiziramo sečnjo dreves, odkup in prodajo lesa ter poskrbimo za učinkovito gospodarjenje z gozdovi, da vaš gozd postane negovan in zdrav.

Pridobivanje dokumentacije za subvencije

Pridobivanje in urejanje dokumentacije v zvezi z gozdovi je lahko zapleteno in zamudno. S postopki imamo veliko izkušenj, zato vam z veseljem pomagamo pri pridobivanju dokumentacije za subvencije, ki vam omogočajo ugodnejše pogoje nege gozda.

Zanesljive gozdarske storitve, strokovna nega gozda ter predano gospodarjenje z gozdovi so naša temeljna vodila pri vsakem koraku našega delovanja v gozdarstvu. Prepričani smo, da je trajnostno gozdarstvo oz. gospodarjenje z gozdovi ključno za ohranjanje naravnega ravnovesja, kar bodočim generacijam zagotavlja obilo naravnih virov. Vse gozdarske storitve opravljamo vestno, predano in zanesljivo – z nami ste v varnih in izkušenih rokah.

This site is registered on wpml.org as a development site.