Mulčenje grmovja in štorov

  • Strojno čiščenje je najhitrejši način odstranjevanja grmovne vegetacije, vejevja ter drevesnih panjev in v nadaljevanju omogoča vzdrževanje travniške površine s kosilnico.
  • Z gozdarskimi mulčerji opravljamo storitve mletja grmovne vegetacije, vejevja in drobljenja drevesnih panjev. Strojni park sestavljata mulčer goseničar moči 400 KS ter mulčer gumaš moči 360 KS.
  • S stroji tudi zdrobimo kamenje na njivah.
ales samec

Brezplačen ogled na terenu:

Aleš Samec

T: 031 714 882
E: ales.samec@tisa.si

Svetoval Vam bo kaj je potrebno izvesti in Vam posredoval ponudbo.

mulcanje terena 2 siroka
mulcerji 2 ozka

Freze strojev imajo delovno širino 2300 mm in pri hitrosti vrtenja 1000 obratov/minuto meljejo ali drobijo veje, panje ali grmovje. Zmleta lesna masa ostane na mestu mletja.

Strojno mletje grmovne vegetacije in frezanje štorov sta hitra in učinkovita načina za čiščenje večjih površin. Čas dela je odvisen od terena, zaraščenosti ter velikosti štorov, zato nas je za natančnejši predračun koristno kontaktirati. Na terenu opravimo brezplačen obisk ter na podlagi videnega sestavimo ponudbo.

Frezanje korenin in mletje drevesnih debel je učinkovita rešitev pri čiščenju odsluženega drevja v večjih sadovnjakih. Podrto drevje se pusti na svojem mestu, potem pa se po celotni površini sadovnjaka opravi strojno čiščenje. Freza mulčerja sega tudi 10-15 cm v globino prsti in tako zmelje tudi večje kamne, ki bi sicer utegnili povzročati težave pri kasnejšem sajenju novega drevja. Z mletjem se znebimo tudi podrastja s koreninami.

This site is registered on wpml.org as a development site.