Mulčenje grmovja in štorov

Mulčenje ali strojno čiščenje površin je najhitrejši način odstranjevanja grmovja, vejevja ter drevesnih panjev v gozdu, na zaraščenih površinah ali strmih terenih. Grmovje, vejevje in štore zdrobimo s posebnimi drevesnimi mulčerji. Tako nastale travniške površine se lahko pozneje vzdržujejo s kosilnico. S stroji lahko zdrobimo tudi kamenje na njivah.

ales samec

Brezplačen ogled na terenu:

Aleš Samec

T: 031 714 882
E: ales.samec@tisa.si

Svetoval Vam bo kaj je potrebno izvesti in Vam posredoval ponudbo.

Mulčenje grmovja in štorov za urejeno okolico

V podjetju Tisa ponujamo hitro in učinkovito strojno mulčenje grmovja in drobljenje drevesnih panjev po sečnji dreves. Naša specializirana oprema, vključno z goseničastim mulčerjem moči 400 KS in gumijastim mulčerjem moči 360 KS, nam omogoča učinkovito obdelavo različnih terenov, vključno s strmimi površinami. Mulčenje strmih terenov izvedemo po predhodnem ogledu na terenu.

Mulčenje grmovja in travnikov z ustreznimi mulčerji
Mulčenje grmovja in travnikov z ustreznimi mulčerji

Strojno mulčenje zaraščenih površin za urejen travnik

Strojno čiščenje oz. mulčenje zaraščenih površin je hitra rešitev za odstranjevanje grmovne vegetacije, vejevja in drevesnih panjev na površinah, namenjenih za travnike. Naši močni mulčerji so opremljeni s širokimi delovnimi širinami (2300 mm) in visoko hitrostjo vrtenja (1000 obratov/minuto), kar zagotavlja temeljito mletje in drobljenje. Mulčenje travnikov po opravljeni storitvi omogoča enostavno vzdrževanje travniških površin s kosilnico.

Učinkovito mletje in drobljenje kamenja na njivah

Z našimi mulčerji lahko hitro in učinkovito zdrobimo kamenje na njivah, kar olajša nadaljnjo obdelavo zemlje. Strojno mletje grmovne vegetacije in frezanje štorov sta hitra in učinkovita načina za čiščenje večjih površin. Delovni čas je odvisen od terena, zaraščenosti in velikosti štorov, zato smo vam na voljo za natančnejši predračun in brezplačen ogled terena.

Učinkovita rešitev za sadovnjake

Freza mulčerja je idealna tudi za čiščenje odsluženega drevja v večjih sadovnjakih. Ta napredna tehnika sega v globino prsti (10–15 cm), kar omogoča drobljenje drevesnih debel, korenin in odstranitev podrasti. Z mletjem se znebimo tudi večjih kamnov, kar olajša pripravo površine za nadaljnje sajenje novih dreves.

V podjetju Tisa smo specializirani za mulčenje grmovja in štorov, zato ste lahko prepričani, da bo storitev opravljena strokovno in zanesljivo. Za več informacij o naših storitvah nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo svetovali ter pripravili ugodno ponudbo.

This site is registered on wpml.org as a development site.