Sajenje dreves in dobava drevesnih sadik

Izvajamo naslednje storitve:

  • Ponujamo najrazličnejše sadike dreves: okrasna drevesa, okrasni iglavci, okrasni grmi.
  • Cenovno ugodno lahko ponudimo tudi velike sadike dreves.
  • Izvajamo strokovno sajenje dreves.
  • Poskrbimo za zahtevne presaditve dreves.
  • Nudimo celovito storitev: podiranje drevesa, frezanje štora, dostava zemlje, vgradnja cevi za zračenje, gnojenje ter sajenje drevesa.
user

Ogled na terenu:

Aleš Grže

Phone: 031 805 222
Email: ales.grze@tisa.si

Milan Umek

Phone: 041 714 883
Email: ales.grze@tisa.si

Svetovala Vam bosta kaj je potrebno izvesti in Vam posredovala ponudbo.

Dobavljamo visokokakovostne drevesne sadike iz ene največjih drevesnic v Evropi in izvajamo strokovno sajenje dreves. Nudimo tudi večje sadike dreves (obseg 18 cm ali več) po ugodnih cenah. Takšne sadike so, odvisno od drevesne vrste, ob sajenju visoke 3 do 4 metre in poskrbijo za takojšen učinek v prostoru.

sajenje dreves s pomočjo bagerja
sajenje dreves in dobava drevesnih sadik s strani podjetja Tisa
sajenje dreves in dobava drevesnik sadik s strani podjetja Tisa
drevesne sadike v loncih, kar nakazuje, da je dajevnost podjetja sajenje dreves
sadike dreves, iz česar je jasno, da je dejavnost podjetja sajenje dreves
default

Kdaj posaditi drevo in kako poteka sajenje dreves?

Idealen čas za sajenje dreves je v obdobju mirovanja: jeseni po odpadanju listja in zgodaj spomladi pred brstenjem. Najbolje je, da so vremenske razmere hladne, saj s tem omogočimo novim rastlinam, da se na novi lokaciji ukoreninijo, preden spomladansko deževje in poletna vročina spodbudita novo rast.

Za uspešno sajenje okrasnih dreves se je poleg navodil o tem, v katerem času se posamezne sadike dreves sadijo, treba držati tudi navodil o izbiri sončne ali senčne lege, sestavi tal in odvodnjavanju. Pri izbiri drevesne vrste je treba posebno pozornost nameniti končni višini okrasnega drevesa in volumnu krošnje – nekatere sadike dreves bodo rasle desetletja in morda prerasle prostor, ki je trenutno na voljo. Včasih je višino možno nadzorovati z obrezovanjem drevja, pri nekaterih vrstah pa je to težje.

Sajenje večjih dreves je najbolje prepustiti strokovnjakom

Če želite posaditi okrasno drevo večje velikosti, je najbolje, da za to najamete strokovnjaka. Gre za delo, ki zahteva veliko strokovnega znanja, saj moramo za uspešno rast upoštevati okoljske dejavnike, individualne potrebe posamezne rastline ter ustrezen čas in globino sajenja.

ISA Certified arborist

V naši ekipi imamo arborista z mednarodno licenco "ISA Certified arborist" od leta 2008 in prvega NPK negovalca dreves na višini v Sloveniji. Dela izvajajo delavci z opravljenimi izpiti AVTA in AVTB (arboristične vrvne tehnike) in večletnimi delovnimi izkušnjami.

ICA-Cert-ICA-Member

dr.Lena Marion; ML-0334A

Sadike dreves v naši ponudbi: okrasna drevesa in grmovnice

Okrasna drevesa oplemenitijo našo okolico, zagotovijo senco poleti, na vrtu poskrbijo za intimo in na splošno pozitivno vplivajo na naše počutje. V podjetju Tisa d.o.o. smo predani zagotavljanju široke palete drevesnih sadik, ki bodo vašemu okolju dodale življenje in barvitost. Ponujamo celovito storitev, ki sega od dobave sadik do strokovnega sajenja dreves, tako da bo vaš vrt ali okolica zaživela v vsej svoji lepoti.

Vas zanima sajenje večjih dreves, npr. okrasnih? Obiščite nas. Nudimo celovito storitev vključno s posekom, frezanjem štora, dostavo zemlje, vgradnjo cevi za zračenje, gnojenjem ter sajenjem. Vabljeni.

This site is registered on wpml.org as a development site.