Sajenje in dobava drevesnih sadik

Izvajamo naslednje storitve:

  • Na voljo je široka paleta sadik.
  • Cenovno ugodno lahko ponudimo velike sadike.
  • Nudimo celovito storitev vključno s posekom, frezanjem štora, dostavo zemlje, vgradnjo cevi za zračenje, gnojenjem ter sajenjem.
  • Zahtevne presaditve.
user

Ogled na terenu:

Aleš Grže

Phone: 031 805 222
Email: ales.grze@tisa.si

Milan Umek

Phone: 041 714 883
Email: ales.grze@tisa.si

Svetovala Vam bosta kaj je potrebno izvesti in Vam posredovala ponudbo.

Dobavljamo drevesne sadike in strokovno izvajamo sajenje. Tudi večje sadike (obseg 18 cm ali več) so lahko cenovno ugodne. Takšne sadike so, odvisno od drevesne vrste, ob sadnji visoke 3 do 4 metre in nudijo takojšen učinek v prostoru. Dobavljamo sadike okrasnih dreves iz ene največjih drevesnic v Evropi.

ISA Certified arborist

V naši ekipi imamo arborista z mednarodno licenco "ISA Certified arborist" od leta 2008 in prvega NPK negovalca dreves na višini v Sloveniji. Dela izvajajo delavci z opravljenimi izpiti AVTA in AVTB (arboristične vrvne tehnike) in večletnimi delovnimi izkušnjami.

ICA-Cert-ICA-Member

dr.Lena Marion; ML-0334A

platana 1
10-1
9-1
img_5999-mala
sadike2
default

Okrasno drevje

Namen okrasnega drevja je, da oplemeniti našo okolico, zagotovi senco poleti, nam na vrtu zagotovi intimo in na splošno pozitivno vpliva na naše počutje. V mestih so najpogostejše različne vrste javora, jelše, japonske češnje, aralije, kostanji, ginko, cigararji, dreni, … Za sajenje mladih okrasnih dreves je najbolj primeren čas jeseni ali spomladi.

Za uspešno sajenje okrasnih dreves se je poleg navodil o tem, v katerem času se posamezne sadike dreves sadijo, potrebno držati tudi navodil o izbiri sončne ali senčne lege, sestavi tal in odvodnjavanju. Pri izbiri drevesne vrste je potrebno posebno pozornost nameniti končni višini okrasnega drevesa in volumnu krošnje– nekatere sadike dreves bodo rasle desetletja in morda prerasle prostor, ki je trenutno na voljo. Včasih je višino možno nadzorovati z obrezovanjem drevja, pri nekaterih vrstah pa je to težje.

Sajenje večjih dreves je najbolje prepustiti strokovnjakom

Sajenje večjih dreves, tako velikih okrasnih kot gozdnih dreves, je delo, ki zahteva veliko strokovnega znanja, saj moramo za uspešno rast upoštevati okoljske dejavnike, individualne potrebe posamezne rastline ter ustrezen čas in globino sajenja. V podjetju Tisa dobavljamo sadike za sajenje večjih dreves iz ene največjih drevesnic v Evropi. Na voljo je široka paleta sadik za sajenje okrasnih in gozdnih dreves. Po ugodni ceni lahko dobite tudi velike sadike (obseg 18 cm ali več).

Vas zanima sajenje večjih dreves, npr. okrasnih? Obiščite nas. Nudimo celovito storitev vključno s posekom, frezanjem štora, dostavo zemlje, vgradnjo cevi za zračenje, gnojenjem ter sajenjem. Vabljeni.

This site is registered on wpml.org as a development site.