Obrezovanje dreves – cena

Obrezovanje dreves – cena se določi po brezplačnem ogledu in posvetu

Narava je dragocena in zanjo je potrebno skrbeti,  kar delamo na različne načine, med njimi pa je, posebno v mestih tudi obrezovanje dreves. Cena naj ne bo edino merilo pri negi dreves. Parki in okrasna drevesa povečujejo našo kvaliteto bivanja, zato je prav, da poskrbimo tudi za zelenje – njegovo estetsko funkcijo, predvsem pa, da je drevje zdravo in varno.

 

Obrezovanje dreves: Ljubljana je zelena prestolnica, ker skrbimo za naravo v njej

Sajenje mladih dreves, izbira primerne drevesne vrste in prostor sajenja, kasneje pa še redno obrezovanje dreves na višini in pravilen posek dreves ni samoumevno. Čeprav se ljudje, ki sproščeno posedajo pod njimi ne zavedajo, je najpomembneje, da skrb in obrezovanje dreves prepustite izkušenim in strokovnim izvajalcem. Cena, ki jo za storitev obrezovanja dreves na višini ponuja visoko usposobljeno ljubljansko podjetje Tisa, je vedno prilagojena posamezni storitvi. Pokličite in se dogovorite za brezplačni ogled terena, obrezovanje dreves izvajamo v mestu Ljubljana, pa tudi okolici. Po ogledu in posvetu vam bomo posredovali ponudbo za obrezovanje dreves oziroma ceno.

 

obrezovanje drevesobrezovanje dreves na višini

Kvalitetno in ustrezno obrezovanje dreves na višini je pogojeno z izbiro ustreznega izvajalca

Potrebujete strokovno obrezovanje dreves? Cena dostopna vsem, visoko kakovostna izvedba, poznavanje tehnik obrezovanja dreves na višini so naša vodila. Pomembno je kako in v kolikšnem obsegu se izvede obrezovanje dreves, temu je prilagojena tudi cena naše storitve. Tehnik obrezovanja je več, v grobem pa gre za čiščenje, redčenje in zmanjševanje krošnje. Obrezovanje dreves na javnih površinah, kot so parki v Ljubljani ali mestni drevoredi, je pomembno, saj tako nadzorujemo in spodbujamo želeno rast, poleg tega pa lahko slabo negovana drevesa, predstavljajo tudi nevarnost za ljudi. Za strokovno pomoč pri obrezovanju dreves v Ljubljani se obrnite na nas. Obrezovanje dreves po ugodni ceni, s kombinacijo plezalne tehnike in pomočjo avtodvigal, izvedemo tudi na težje dostopnih lokacijah brez da bi drevo poškodovali. Ponašamo se z dolgoletnim delom z drevesi in skrbjo za naravo, zato smo prava izbira.