Odkup hlodovine

Odkup hlodovine in prodaja – najboljše cene

Odkup hlodovine je zgolj končni korak, saj je pred tem potrebnega precej dela. Pogoji odkupa hlodovine so sicer odvisni od dogovora med lastnikom lesa in kupcem. V nekaterih primerih odkup hlodovine vključuje tudi delo, spet v drugih mora kupec sam poskrbeti za sečnjo in druga dela. Sledenje je še posebej koristno takrat, kadar nimate ustreznega znanja in izkušenj s posekom. Pravočasen in profesionalen posek poskrbi, da je prodaja hlodovine enostavnejša (dragocenejša hlodovina). Cena za odkup lesa hlodovine je lahko precej višja od tiste, ki bi jo iztržili, če bi se dela lotili prepozno in brez potrebnega znanja.

Posek in odkup hlodovine

Med dejavnosti podjetja TISA spada tako prodaja kakor tudi odkup lesa hlodovine. Zagotavljamo vam, da ne boste nikjer drugje dobili tako poštene cene kot prav pri nas. Poleg tega poskrbimo tudi za podiranje drevja – in to v vseh razmerah – ter vam s tem olajšamo delo. Sečnja in spravilo lesa sta namreč najtežji, obenem pa tudi najbolj nevarni opravili. Prav zato je pomembno, da delo prepustite usposobljenim ljudem, ki imajo na voljo ustrezno opremo, med katero nedvomno sodi tudi zmogljiv rezalno-cepilni stroj, ki hlodovino nareže in razcepi na polena. Hlodovina za drva bo pripravljena hitro in profesionalno. Tako ste lahko prepričani, da vam prodaja hlodovine po najboljši možni ceni ne bo povzročala težav. Vabimo vas, da nam pošljete povpraševanje; opravimo lahko brezplačni ogled, ocenimo stanje, zahtevnost dela, ki bo potrebno, in vrednost lesa ter vam pripravimo izvrstno ponudbo za odkup hlodovine v vašem gozdu.

Prodaja hlodovine po ugodnih cenah

Če nimate lesa, ki bi ga želeli prodati, ampak vas zanima nakup hlodovine za kuhanje in peko, ogrevanje ipd., smo prav tako najboljša izbira. Hlodovina za drva in druge namene vam je pri nas na voljo zelo ugodne, čeprav je to izjemno kakovostna hlodovina. Cena naše hlodovine vas bo zagotovo navdušila! Na voljo smo vam tudi za prevzem odpadnega lesa (na primer lesa odpadnega stavbnega ali lesenega pohištva, odvoz v primeru rušenju objektov ipd.), iz katerega se pogosto izdelujejo sekanci. Poleg prodaje hlodovine je naša dejavnost tudi prodaja dreves oziroma sadik, ki jih dobavljamo iz največje drevesnice v vsej Evropi, zato je izbira resnično pestra. Omenimo naj še možnost obrezovanja dreves, frezanja panjev do globine 30 centimetrov, drobljenja kamenja ter mulčenja zaraščenih površin, kot so travniki in druge zelene površine, z mulčerji, kar velja za najučinkovitejšo strojno obdelavo, saj se odpadni rastlinski material uporabi namesto umetnih gnojil.