Okrasna drevesa

Z okrasnimi drevesi ljudje nadvse radi krasimo okolico svojega doma. Pa naj gre za okrasno vrbo ob domačem ribniku, bršljan, ki se ovija po stebru terase ali okrasne iglavce, ki nam krasijo vrt – okrasno drevje in grmovje je zmeraj lepo in dvorišče dopolnjuje ter mu daje pridih domačnosti, udobnosti in zavetja. Ne glede na lepoto okrasnega drevja pa je drevesa potrebno skrbno vzdrževati, saj lahko le tako ohranijo svojo lepoto in se pravilno razvijajo.

Okrasna vrbaV podjetju Tisa d.o.o. vam ponujamo storitve arboristike, v sklopu katere opravimo analizo rastnih razmer na podlagi katere podamo strokovno mnenje o primernosti posaditve želenega okrasnega drevesa, obrezovanja okrasnih dreves in drugih rastlin ter sajenja okrasnih rastlin. S sklopom storitev, ki vam jih ponujamo in s strokovnim znanjem, ki ga premoremo, bo vaše dvorišče že naslednjo pomlad žarelo v bujnih cvetovih rododendroma in vrtnic ter cvetovih rumene ali bele magnolije, ki jo boste naravnost oboževali.

Strokovno svetovanje in skrb za okrasna drevesa in grmičevje v podjetju Tisa d.o.o.

Z našim strokovnim svetovanjem vam bomo pomagali izbrati pravilen kraj za posaditev okrasnih dreves, ki ste jih izbrali za svoje dvorišče. Že rastočim drevesom bomo ocenili zdravstveno stanje in vam svetovali v primeru potrebnega poseka določene rastline.

Ponujamo pa vam tudi storitev obrezovanja dreves, v okviru katerega izvedemo tudi posek dreves. Prav tako vam ponujamo tudi pravilno obrezovanje okrasnih dreves, po katerem bodo vaša najljubša okrasna drevesa in grmovje rasla še bolj bujno. Odločite se lahko tudi za odstranjevanje panjev s frezo in tako očistite svoje dvorišče ter pripravite podlago za čudovito zelenico, ki so jo sedaj kazili neodstranjeni panji posekanih dreves. Seveda pa se lahko v sklopu arborističnih storitev, ki vam jih ponujamo, dogovorimo tudi za dobavo in posaditev dreves različnih velikosti in kasnejšega svetovanja pri urejanju okrasno drevje za vaš vrt.

Okrasna drevesaV primeru dodatnih vprašanj o vzdrževanju okrasnih dreves nas lahko kontaktirate po telefonu ali e-pošti

V primeru dodatnih vprašanj o okrasnih drevesih in storitvi ureditve vrta nas kontaktirajte po e-pošti: lena.marion@tisa.si ali po telefonu: 051 380 180. Z veseljem vam bomo odgovorili na vprašanja in razrešili dvome, ki se vam pred naročilom storitve še postavljajo, povprašate pa nas lahko tudi o ostalih arborističnih in gozdarskih storitvah, ki vam jih ponujamo. Vse storitve so cenovno ugodne ter kvalitetno in natančno izvedene, vi pa boste z rezultatom več kot zadovoljni.